SWEET DREAMS – ÉDES ÁLMOK Illóolaj Keverék

5550Ft

Az Aromacy Sweet Dreams esszenciális illóolaj keverék segít megteremteni a belső nyugalmat és harmóniát a mindennapos stressz közepette.

Lenyűgöző pihentető olajok keveréke, amely elősegíti a jó éjszakai alvást és a pihentető alvás élményét. A Sweet Dreams hozzájárul az álmatlanság leküzdéséhez, javítja az alvás minőségét és időtartamát.

 

Cikkszám: 120100 Kategória:

Leírás

  • CSÖKKENTI A STRESSZt ÉS A SZORONGÁST

    Lecsendesíti az elmét, nyugtatja a testet. Segít megtalálni a harmóniát és leküzdeni a mentális terhelést otthon és a munkahelyeden is.

  • Javítja az alvásélményt

    Az olajkeverékben található levendula és kamilla csökkenti a pulzusszámot és a vérnyomást, ezáltal segít ellazulni és pihentető alvást biztosít.

  • Karkötővel és párologtatóval is használható

    Kiválóan használható az otthoni párologtatóban, a párologtató karkötőink használatával pedig 1-2 csepp egész nap érezteti a hatását.

A Sweet Dreams illóolaj keverék egy nyugtató keveréke a levendula, kamilla és neroli olajoknak, ami hatásosan csökkenti a stressz és szorongás tüneteit.

100% tisztaságú olajok keveréke, vegán, állatkísérlet-mentesen készült.

Gondosan készült, kiváló minőségű Aromacy olajainkat soha nem hígítják vagy keverik adalékokkal.

Vállalkozásunk kitűzött missziója a Myforest Alapítványon keresztül valósul meg, akiknek a célja a globális felmelegedés megfékezése a földi erdők számának megduplázásával.

Amint megvásárolsz egy karkötőt, mi pár napon belül átutaljuk a pénzt az alapítványnak.

faültetés