STRESS AWAY – STRESSZOLDÓ Illóolaj Keverék

3550Ft

Az Aromacy Stress Away esszenciális illóolaj egy természetes keverék, amely a stressz és a nyugtalanság kezelésére készült. Hagyd, hogy elméd és tested ellazítsa, miközben hangulatod felemeli, így legjobb formádat hozhatod egész nap.

Ez a harmóniát kínáló illóolaj nyugtatja az idegeket, segít megelőzni betegségeket és megküzdeni a lehangoltság, depresszió tünetivel.

Cikkszám: 120600 Kategória:

Leírás

  • egy lépés a lelki nyugalom felé

    Mielőtt pánikba esnél vagy hagynád, hogy a szorongás megpecsételje a napod, engedd, hogy a Stress Away enyhítse gondjaid és megtisztítsa elméd a fókuszált gondolkodás érdekében.

  • Hormonális egyensúly

    Az olajkeverékben található muskotályzsálya, citrom és levendula segít elérni az egyensúlyt a hormonháztartásban. Enyhítő hatással vannak a menstruációs görcsökre és rosszullétekre.

  • Karkötővel és párologtatóval is használható

    Kiválóan használható az otthoni párologtatóban, a párologtató karkötőink használatával pedig 1-2 csepp egész nap érezteti a hatását.

stress away illóolaj csepegtetés

A Stress Away illólaj keverék a muskotályzsálya, a citrom és a levendula kiegyensúlyozott keveréke, amely elhozza a testi és lelki harmóniát.

100% tisztaságú olajok keveréke, vegán, állatkísérlet-mentesen készült.

Gondosan készült, kiváló minőségű Aromacy olajainkat soha nem hígítják vagy keverik adalékokkal.

Vállalkozásunk kitűzött missziója a Myforest Alapítványon keresztül valósul meg, akiknek a célja a globális felmelegedés megfékezése a földi erdők számának megduplázásával.

Amint megvásárolsz egy karkötőt, mi pár napon belül átutaljuk a pénzt az alapítványnak.

faültetés