HAPPINESS – BOLDOGSÁG Illóolaj Keverék

2950Ft

Az Aromacy Happiness esszenciális illóolaj keverék nem más mint üvegbe zárt természetes boldogság. A három benne található illóolaj kombinációjával aromája oldja a rossz hangulatot, feltölt és segít a jóra koncentrálni nehéz időkben is.

A boldogság érzetet pedig a másik fő tulajdonsága, a bőrápolás is elősegíti. Pár cseppje bázisolajban elkeverve és a bőrbe masszírozva ápolja és megújítja a bőrt, ezzel természetes alternatívát nyújt az öregedésgátláshoz.

Cikkszám: 120800 Kategória:

Leírás

  • Pár csepp boldogság

    A legboldogabb emberek nehéz helyzetben is megtalálják a jót. Fontos, hogy optimista legyél, és megtaláld a mindennapok apró örömeit. A Happiness esszenciális illóolaj keverék segít megvalósítani ezt a célt.

  • 3 illóolaj a fiatalos kinézetért

    A grapefruit, bergamot és a ylang ylang hangulatjavító hatásán kívül segít a bőrfeszesítésben, bőrelváltozások és hegek megszüntetésében. Felejtsd el a mesterséges krémeket, hiszen természetes módon is tehetsz az öregedés ellen.

  • Karkötővel és párologtatóval is használható

    Kiválóan használható az otthoni párologtatóban, a párologtató karkötőink használatával pedig 1-2 csepp egész nap érezteti a hatását.

self love illóolaj csepegtetés

Vegyél egy nagy lélegzetet, és hagyd, hogy az Aromacy Happiness illóolaj keverékben levő grapefruit, bergamot és ylang ylang olajok feltöltő és jókedvre derítő keveréke mosolyt csaljon az arcodra.

100% tisztaságú olajok keveréke, vegán, állatkísérlet-mentesen készült.

Gondosan készült, kiváló minőségű Aromacy olajainkat soha nem hígítják vagy keverik adalékokkal.

Vállalkozásunk kitűzött missziója a Myforest Alapítványon keresztül valósul meg, akiknek a célja a globális felmelegedés megfékezése a földi erdők számának megduplázásával.

Amint megvásárolsz egy karkötőt, mi pár napon belül átutaljuk a pénzt az alapítványnak.

faültetés