GUARDIAN – VÉDELMEZŐ Illóolaj Keverék

2950Ft

A Guardian erőteljes és energikus, mégis melengető érintésével egy robusztus keverék, amely segít védekezni a betegségek ellen. Párologtatva segít megtisztítani a levegőt és megvédeni az immunrendszert.

A benne lévő figyelemre méltó és erőteljes illóolajokkal a Guardian illóolaj keverék az ideális egészség és boldogság megőrző természetes csomag.

Cikkszám: 120300 Kategória:

Leírás

  • A természetes védelem királya

    A Guardian illóolaj használata hatékony módszer az immunrendszer és a légzőrendszer megfelelő működésének támogatására. Segíthet enyhíteni a fejfájást, feldobni a hangulatot és tisztítani a levegőt, hogy megfelelő környezetet biztosítson Önnek és családjának.

  • 6 olaj az egészségedért

    A Guardian olyan olajok keveréke, amelyek önmagukban is pozitívan hathatnak az életed különböző aspektusaira, de így együtt harmonizálva folyamatosan táplálják a tested és lelked bármivel is kell szembe nézned.

  • Karkötővel és párologtatóval is használható

    Kiválóan használható az otthoni párologtatóban, a párologtató karkötőink használatával pedig 1-2 csepp egész nap érezteti a hatását.

immunity illóolaj csepegtetés

A Guardian illóolaj keverék egy erőteljes, protektív keveréke a narancs, teafa, eukaliptusz, kámfor, geránium és borsmenta olajoknak, ami segít megküzdeni bármilyen kihívással.

100% tisztaságú olajok keveréke, vegán, állatkísérlet-mentesen készült.

Gondosan készült, kiváló minőségű Aromacy olajainkat soha nem hígítják vagy keverik adalékokkal.

Vállalkozásunk kitűzött missziója a Myforest Alapítványon keresztül valósul meg, akiknek a célja a globális felmelegedés megfékezése a földi erdők számának megduplázásával.

Amint megvásárolsz egy karkötőt, mi pár napon belül átutaljuk a pénzt az alapítványnak.

faültetés