ENERGISE – ENERGIA Illóolaj Keverék

2950Ft

Az Aromacy Energise esszenciális illóolaj keverék segít megteremteni a mentális erőt és élénkíteni a testet. Amikor szorít a határidő, az Energise frissítő illata segít az alkotásban és távol tartja a fáradtságot, levertséget. Élénkíti az érzékeket, miközben fókuszálja és megtisztítja az elmét.

Tisztítja a légutakat, feszesíti a bőrt. Segíthet a hangulat felemelésében, energiaraktárad feltöltésében és a stressz leküzdésében.

Cikkszám: 120500 Kategória:

Leírás

  • Hogy mindig legyen honnan meríteni

    Az Energise illóolaj keverék serkenti az elmét, megnyitja az energiatartalékaidat és növeli a lelki erőt, hogy az még a leghúzósabb napokon is végig kitartson.

  • A wellness érzése

    Az energiaolaj hangulatfokozó és élénkítő hatása a megújulás érzésével tölt el a mindennapokban, legyél otthon vagy munkában.

  • Karkötővel és párologtatóval is használható

    Kiválóan használható az otthoni párologtatóban, a párologtató karkötőink használatával pedig 1-2 csepp egész nap érezteti a hatását.

boost illóolaj csepegtetés

Az Energise ösztönző illóolaj keverék egy frissítő keveréke a borsmenta, tömjén és citrom olajoknak, ami hatásosan csökkenti a lehangoltságot, és tölt fel energiával.

100% tisztaságú olajok keveréke, vegán, állatkísérlet-mentesen készült.

Gondosan készült, kiváló minőségű Aromacy olajainkat soha nem hígítják vagy keverik adalékokkal.

Vállalkozásunk kitűzött missziója a Myforest Alapítványon keresztül valósul meg, akiknek a célja a globális felmelegedés megfékezése a földi erdők számának megduplázásával.

Amint megvásárolsz egy karkötőt, mi pár napon belül átutaljuk a pénzt az alapítványnak.

faültetés