CALM– NYUGALOM Illóolaj Keverék

5950Ft

Környezetünk stabilitással és nyugalommal való feltöltése elengedhetetlen ahhoz, hogy ne veszítsük el önmagunkat a mindennapos rohanás közepette. Az Aromacy Calm esszenciális illóolaj keverék segít elmélyedni önmagunkban, megtalálni a harmóniát és az egyensúlyt.

Ez a frissítő kiegyensúlyozó kombináció segít a feszültség enyhítésében, az immunrendszer és a keringési rendszer fellendítésében, valamint a bőr megjelenésének és tónusának javításában.

Cikkszám: 120400 Kategória:

Leírás

  • legjobb társ a meditációhoz

    Az elme elcsendesítése és a béke érzésének befogadása valóban táplálja lelkünket. Ennek maximális átélhetőségében és szellemünk megújításában segít a Calm olajkeverék.

  • A meghitt családi légkörért

    Reggel munka és iskola előtt vagy délután, mikor mindenki hazaért csepegtessétek párologtatóba és élvezzétek a relaxáció illatát, hogy jól induljon vagy még jobban végződjön a napotok.

  • Karkötővel és párologtatóval is használható

    Kiválóan használható az otthoni párologtatóban, a párologtató karkötőink használatával pedig 1-2 csepp egész nap érezteti a hatását.

inner peace illóolaj csepegtetés

Vegyél egy mély lélegzetet, és leheld ki gondjaid az Aromacy Calm illóolaj keverék római kamilla, muskotályzsálya és vetiverfű felemelő és kiegyensúlyozó keverékével.

100% tisztaságú olajok keveréke, vegán, állatkísérlet-mentesen készült.

Gondosan készült, kiváló minőségű Aromacy olajainkat soha nem hígítják vagy keverik adalékokkal.

Vállalkozásunk kitűzött missziója a Myforest Alapítványon keresztül valósul meg, akiknek a célja a globális felmelegedés megfékezése a földi erdők számának megduplázásával.

Amint megvásárolsz egy karkötőt, mi pár napon belül átutaljuk a pénzt az alapítványnak.

faültetés