BREATH EASY – LÉLEGEZZ KÖNNYEN Illóolaj Keverék

2950Ft

Az Aromacy Breath Easy esszenciális illóolaj keverék hozzájárul a tüdő légzési kapacitásának növeléséhez és a légzőjáratok megtisztításához. Segít a helyiség levegőjének tisztításában és a légzés megkönnyítésében is.

Sokszor a mindennapi problémák elengedése egy mély lélegzettel kezdődik, melynek célja, hogy búcsút mondjunk testünk negativitásától, miközben megszabadulunk a gondoktól és a frusztrációtól.

Cikkszám: 120200 Kategória:

Leírás

  • hogy végre fellélegezhess

    Akár allergiaszezonban, akár influenzás időszakban, az eldugult orr és a nehéz légzés időről-időre megkeseríti az életedet. Ha eleged van a szirupokból és valami természetes segítségre vágysz, próbáld ki a Breath Easy olajkeveréket.

  • Megtisztult test, megtisztult lélek

    Helyreállító hatással van a testre és az elmére. Melegítő és hűsítő aromával vigasztal, miközben megnyugtatja az érzékeket is. Ideális lefekvéshez, hiszen segít megtalálni a megkönnyebbülést a fojtogató napok után.

  • Karkötővel és párologtatóval is használható

    Kiválóan használható az otthoni párologtatóban, a párologtató karkötőink használatával pedig 1-2 csepp egész nap érezteti a hatását.

deep breath illóolaj csepegtetés

Habár nem ígérhetjük, hogy a nátha és a köhögés messze elkerül, az eukaliptusz, ravensara és borsmenta olajok gyógyító keveréke segít átvészelni ezt az időszakot.

100% tisztaságú olajok keveréke, vegán, állatkísérlet-mentesen készült.

Gondosan készült, kiváló minőségű Aromacy olajainkat soha nem hígítják vagy keverik adalékokkal.

Vállalkozásunk kitűzött missziója a Myforest Alapítványon keresztül valósul meg, akiknek a célja a globális felmelegedés megfékezése a földi erdők számának megduplázásával.

Amint megvásárolsz egy karkötőt, mi pár napon belül átutaljuk a pénzt az alapítványnak.

faültetés