BALANCE Diffúzor Karkötő

3750Ft

Az Aromacy Balance diffúzor karkötő lávakő gyöngyöket és fehér Howlite gyöngyöket egyaránt tartalmaz. A fehér Howlite egy nyugtató, csillapító kő, amely eloszlatja a szorongást és a stresszt, így ideális a lelkiség, a türelem, a harmónia és a meditáció ösztönzésére. A lávagyöngyök természetes vulkanikus bazaltból készülnek.

Cikkszám: 110200 Kategória:

Leírás

  • A KIEGYENSÚLYOZOTTSÁG KARKÖTŐJE

    A howlite erősíti az emlékezetet és serkenti a tudás utáni vágyat. Türelemre tanít, és segít megszüntetni a dühöt, a fájdalmat és a stresszt. Megkönnyíti a tudatosságot ösztönzi az érzelmi kifejezést és egyensúlyt.

  • KÜLÖNLEGES KIEGÉSZÍTŐ

    A testi egyensúly megteremtése mellett tökéletes divatkiegészítő a mindennapokra és alkalmakra egyaránt.

  • ILLÓOLAJ PÁROLOGTATÁS

    Nem kell többet magaddal vinned az illóolajadat, ahhoz hogy érezd a hatását. Cseppents a karkötőre 1-3 cseppet a kedvencedből és az 6-12 órán át párologni fog.

deep breath illóolaj csepegtetés

Drágakövek és kristályok felhasználhatók metafizikai és gyógyító tulajdonságaik miatt. Segíthetnek javítani az életminőséget.

Gondosan tervezzük, teszteljük és biztosítjuk karkötőink minőségét. Tartós, anyagokból készülnek, hogy megakadályozzák a törést.

Minden karkötő egyedi kézzel készített, természetes eredetű kövekkel, ezért a színkombinációban, méretben és formában enyhe eltérés fordulhat elő.

Illóolaj választás
Válaszd ki illóolajod, amelynek hatását érezni akarod egész nap.
2. lépés
felvitel a karkötőre
Kend a lávakövekre az illóolajat, majd fordítsd a bőröd felé a gyöngyök olajos oldalát.
4. lépés
1. lépés
Illóolaj csepegtetés
Tegyél belőle 1-2 cseppet az ujjadra vagy egy vattapamacsra.
3. lépés
párologtatás
A kövek 6-12 órán át fogják párologtatni az olajat a használt mennyiségtől függően.

Vállalkozásunk kitűzött missziója a Myforest Alapítványon keresztül valósul meg, akiknek a célja a globális felmelegedés megfékezése a földi erdők számának megduplázásával.

Amint megvásárolsz egy karkötőt, mi pár napon belül átutaljuk a pénzt az alapítványnak.

faültetés