AROMANCE – SZENVEDÉLY Illóolaj Keverék

3450Ft

Az Aromacy Aromance esszenciális illóolaj keverék segít megteremteni az érzéki hangulatot közted és a párod között, ezzel átadva titeket testileg és lelkileg egymásnak.

Ez az élénkítő illóolaj felszabadítja a gátolt érzelmeket, serkenti a nemi vágyat. Bőrre alkalmazva a benne lévő növények antioxidáns tulajdonságai révén segíthet leküzdeni az idő előtti öregedést.

Elfogyott

Cikkszám: 120700 Kategória:

Leírás

  • a pillanat maximális megélése

    Az Aromance a szexualitáson túl is számos szinten működik. Fokozhatja azt, amit látunk, érzünk, ízlelünk, megérintünk és szagolunk. Tökéletes egy érzéki estéhez.

  • A bőröd is megköszöni neked

    A pacsuli, borókabogyó és a ylang ylang vágyfokozó hatásán kívül segít a pattanások és a bőrelváltozások, bőrgyulladás leküzdésében. Finom illat, gyönyörű bőr természetes módon.

  • Karkötővel és párologtatóval is használható

    Kiválóan használható az otthoni párologtatóban, a párologtató karkötőink használatával pedig 1-2 csepp egész nap érezteti a hatását.

Az Aromance illóolaj keverék a pacsuli, borókabogyó és ylang ylang kombinációjával élénkíti az érzékeket, ezzel engedve utat a vágyak áramlásának. 

100% tisztaságú olajok keveréke, vegán, állatkísérlet-mentesen készült.

Gondosan készült, kiváló minőségű Aromacy olajainkat soha nem hígítják vagy keverik adalékokkal.

Vállalkozásunk kitűzött missziója a Myforest Alapítványon keresztül valósul meg, akiknek a célja a globális felmelegedés megfékezése a földi erdők számának megduplázásával.

Amint megvásárolsz egy karkötőt, mi pár napon belül átutaljuk a pénzt az alapítványnak.

faültetés