Illóolaj szinergiák

100% természetes

A növények legfontosabb összetevőit hideg sajtolassal és vízgőz desztillációval nyerjük ki illóolajainkhoz.

Vegán

Minden termékünk állatkísérlet-mentesen készül, így óva az állatvilágot. 

Tesztelt minőség

A legjobb minőség eléréséhez gázkromatográfia (GC) tesztekkel ellenőrizzük illóolaj keverékeink tisztaságát.

STRESS AWAY – STRESSZOLDÓ illóolaj keverék

A harmóniát kínáló Stress Away illóolaj keverék nyugtatja az idegeket, segít megelőzni a betegségeket és megküzdeni a lehangoltság, depresszió tüneteivel.

HAPPINESS – BOLDOGSÁG illóolaj keverék

A Happiness illóolaj keverék hozzájárul a boldogság érzéséhez, feldobja a hangulatot. Bőrápoló hatásának köszönhetően gátolja a bőr korai öregedését. 

GUARDIAN – VÉDELMEZŐ illóolaj keverék

A benne lévő figyelemre méltó és erőteljes illóolajokkal a Guardian illóolaj keverék az ideális egészség és boldogság megőrző természetes csomag.

SWEET DREAMS – ÉDES ÁLMOK illóolaj keverék

A Sweet Dreams illóolaj keverék az álmatlan éjszakák leküzdésének szakértője. Segíti a mély, pihentető alvást és a teljes ellazulást. Hozzájárul a testi és lelki nyugalom eléréséhez a stresszes mindennapokban. 

CALM – NYUGALOM illóolaj keverék

A Calm illóolaj keverék egy frissítő kiegyensúlyozó kombináció, amely segít a feszültség enyhítésében, az immunrendszer és a keringési rendszer fellendítésében, valamint a bőr megjelenésének és tónusának javításában.

BREATH EASY – LÉLEGEZZ KÖNNYEN illóolaj keverék

Az Breath Easy illóolaj keverék hozzájárul a tüdő légzési kapacitásának növeléséhez és a légzőjáratok megtisztításához. Segíthet a helyiség levegőjének tisztításában és a légzés megkönnyítésében is.

ENERGISE – ENERGIA illóolaj keverék

Az Energise illóolaj keverék hozzájárulhat a hangulat fokozásához, serkenti az elmét és növeli az energiát. Az energiaolaj frissítő illata ösztönző hatást gyakorol az elmére a stressz elleni küzdelem érdekében.

energise illóolaj keverék
aromance illóolaj keverék

AROMANCE – SZENVEDÉLY illóolaj keverék

Nincs készleten

Az Aromance illóolaj keverék hozzájárulhat az érzékek fokozásához, felszabadítja a gátolt érzelmeket, serkenti a nemi vágyat. Gátolja a bőr korai öregedését.

Tárcabarát lehetőség

Csomagban még jobb!

Állítsd össze saját szettedet, hogy többet tudj rendelni alacsonyabb áron