Gyakran ismételt kérdések

ILLÓOLAJOKRÓL

Alkalmasak fogyasztásra az illóolajok?

Bár az Aromacy illóolajok 100% tisztaságúak, ennek ellenére semmiképpen sem javasoljuk fogyasztásra!

Diffúzorhoz is használható?

Természetesen, az Aromacy illóolajok nyugodtan használhatók aromaterápiás diffúzorokban. Miután hozzáadtad a készülék tartályához a megfelelő mennyiségű vizet, csak cseppents bele pár csepp Aroacy illóolajat az elérni kívánt illat intenzitásának függvényében. 

Használhatók bőrön az illóolajok?

Az illóolajok bőrön történő alkalmazása előtt mindig végezz bőrpróbát, hogy kiderüljön okoz-e bármilyen bőrirritációt az olaj-keverék egyes összetevőire való érzékenység. Cseppents alkarod belső felületére 1 csepp higítatlan illóolajat és dörzsöld be. Ha 24 órán belül semmilyen változást nem tapasztalsz, az illóolaj biztonságosan alkalmazható.

Terhesen / betegen / orvosi kezelés alatt is használhatók az illóolajok?

Kérjük, hogy amennyiben terhes vagy, szoptatsz, orvosi kezelés alatt állsz, esetleg egyéb betegséged van (pl. epilepszia, vesebetegség, pajzsmirigy problémák), az illóolajok használata előtt mindenképpen kérd ki kezelőorvosod véleményét!

Gyermek bőrén / háziállat számára okozhat-e problémát?

A kicsik bőre nagyon érzékeny, így kérjük, kisgyermekek bőrén ne alkalmazz illóolajokat (főleg ne hígítatlan állapotban), illetve tartsd tőlük elzárva!

Bár rád számos pozitív hatást gyakorolnak az illóolajok, kis kedvenced nem biztos, hogy annyira szereti az erősebb illatokat. Kérjük, hogy amennyiben lakásillatosításra használnád az Aromacy illóolajokat, azt külön helyiségben tedd, így biztosan nem okoz semmilyen problémát. 

Karkötőkről

Természetesen. Minden karkötőnk állítható méretű (17,5 cm- 23,5 cm), ezért bármekkora csuklóméretre illeszkedik. 

A lávakövek magukba szívják és megtartják az illóolajok illatát, így alapvetően már 2-3 csepp illóolaj is elegendő, hogy egész nap érezhesd a választott olaj illatát.

Karkötőink erős, strapabíró zsinórra felfűzött vulkanikus lávakövekből és más természetes ásványokból készült gyöngyökből állnak. 

Aromacy Home & office párologtató

A Home & Office aromaterápiás párologtató 400 ml-es űrtartalma megengedi, hogy a kis méretű helyiségektől kezdve a tágabb légterű nappalikba is tökéletes választás legyen. 

Igen, a párologtató illóolaj nélkül (csak vízzel) is nyugodtan használható a levegő hideg párásításának céljából. Ezáltal a levegő magasabb páratartalma képes csökkenteni a szem-és bőrszárazság tüneteit.

Az Aromacy párologtató ultrahangos technológiával működik, ennek köszönhetően olyan apró részecskékre választja szét a víz és illóolaj molekulákat, hogy azok garantáltan nem csapódnak le. Nem kell félned attól, hogy a párologtató körül vagy bárhol a szobában víztócsával, esetleg nedves fal-vagy bútorfelülettel találkoznál.

Az Aromacy párologtató használata kb. 30 dB zajjal jár, amely megfelel a halk suttogásnak. Ennek köszönhetően működése az éjjeli csendben sem zavaró, nyugodtan lehet mellette aludni.

A párologtató víztartályát legalább heti 1 alkalommal (napi szintű használat mellett 3 naponta) célszerű kitörölni kikapcsolt állapotban egy puha, száraz ronggyal. Így megőrizhető a párologtató hosszú élettartama.

Minden termékünkre 30 napos extra garanciát biztosítunk a törvényben előírt 14 nap helyett, azonban a Aromacy aromaterápiás párologtatóra még 1 év jótállást is nyújtunk. Így ha a vásárlástól számított 1 éven belül meghibásodna a készüléked, mi megjavítjuk (ha ez nem megoldható, akkor pedig kicseréljük) számodra. A jótállás számla ellenében érvényes.

A visszaküldésről minden esetben a vásárlónak kell gondoskodnia.

Fizetés és szállítás

Webáruházunkban online bankkártyás fizetéssel (a Paylike biztonságos felületén) és utánvéttel is lehetséges a vásárlás.

A megrendeléseket Foxpost házhozszállítással vagy automatába szállítással teljesítjük (a rendelés leadását követő 1-2 munkanapon belül).

A Foxpost házhozszállítás mindössze 990 Ft.

A Foxpost automatába történő kézbesítés mindössze 690 Ft.

Ingyenes szállítás 15000 Ft értékű vásárlás felett.

A pénztár oldalon találsz egy “KUPONKÓD” mezőt. Ha rendelkezel a megfelelő kuponkóddal, akkor ebbe a mezőbe írva tudod érvényesíteni azt.

Garancia

Az Aromacy-nál azon dolgozunk, hogy maximálisan elégedett legyél a megrendelt termékkel, így amellett, hogy a legjobb minőségre törekszünk, a törvényben előírt 14 napos elállás helyett egy 30 napos extra garanciát vállalunk termékeinkre.

Amennyiben valamilyen oknál fogva mégsem lennél elégedett a megrendelt termékeddel, akkor küldd vissza nekünk 30 napon belül, és visszautaljuk az árát.

A visszaküldésről minden esetben a vásárlónak kell gondoskodnia.

Fontos: Illóolajokkal kapcsolatban, amennyiben a megrendelt olaj jelentős része hiányzik, abban az esetben nem tudjuk biztosítani az említett garanciát.

Amennyiben másik karkötőt szeretnél a megrendelt helyett, csak küldd vissza nekünk 30 napon belül és díjmentesen kicseréljük számodra. Kérjük, hogy előtte írj nekünk az info@aromacy.hu e-mail címre a pontos információkért, és megoldjuk a cserét. 

(A visszaküldés szállítási díja a vásárlót terheli.)